Sóc Tècnic d’imatge i sò convertit en emprenedor

Crec que cada un de nosaltres tenim una història a explicar, perquè tots som especials i únics.

Darrera d’aquest portal hi sóc jo, Rafa Corts, amant de les noves tecnologies, amb un esperit de voler canviar les coses.

La meva trajectòria laboral ha anat passant per diferents sector i responsabilitats, començant pel meu primer treball de responsabilitat va ser en una productora de Vídeo i Post-producció, editant anuncis i vídeos promocionals. Després vaig fer el salt als mitjans audiovisuals, realitzant feines de publicitat i promoció dels canals de televisió amb el Grupo Godó (8tv) i també realitzant feines per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (TV3). En un moment donat vaig decidir fer un canvi a nivell laboral, deixant de banda les nòmines, les comoditats però també inconvenients d’un assalariat per passar-me al mon de l’autònom.

A partir d’aquest moment vaig començar a treballar amb diferents clients amb temes de Màrqueting i Publicitat. L’any 2004 vaig Crear l’empresa Inpublici Continguts Publicitaris,  fins el dia d’avui he anat treballat amb diferents perfils de clients des d’autònoms fins a PIMES, però sempre amb un objectiu comú, la integració a les noves tecnologies.

La meva principal funció és assessorar i millorar les vendes a través d’Internet, digitalitzant l’empresa, creant campanyes de Brandig i treballant les xarxes socials amb campanyes de pagament per Clic.

A partir d’aquí he creat dos projectes personals, sempre amb l’objectiu de millorar la vida dels demés.

Si vols conèixer la història de com va sorgir la idea aquí t’ho explico.

Amb un petit gest, ajuda'ns a fer creixer aquest projecte

Adhereix-te al grup de persones que creuen en el portal de Videolearn.

Projectes:

logo-linventari
Volem representar de la millor manera el comerç local però amb les noves tecnologies.

És un portal que aglutina tots els comerços i negocis de cada població sota un mateix domini amb l’objectiu d’aconseguir mes visibilitat i recuperar els usuaris que realitzen les compres per Internet.

Des del portal vetllem per que cada negoci i cada producte exposat tingui la màxima visibilitat, treballant el posicionamnet SEO, enllaçant tots els continguts a les xarxes socials i realitzant regularment campanyes Google Adwords i de Facebook ADS.

L’objectiu es atraure visites de qualitat, per això, és important aparèixer en una bona posició als motors de cerca (Google), així quan un potencial usuari /client busqui qualsevol aspecte relacionat amb allò que nosaltres oferim, aparegui en els primers resultats de la cerca

Videolearn és un portal amb vídeos explicatius, qüestionaris i exercicis pràctics, generats per un equip docent actiu en diferents IES oficials i amb titulació universitària. Creat amb l’objectiu de facilitar l’estudi dels alumnes a casa, Videolearn creix en continguts per tal d’incloure totes les assignatures curriculars de l’ESO.

Si vols saber com va sorgir aquest projecte en el blog tenim una entrada on ho explico. Es tracta d’un projecte viu que poc a poc va ampliant el seu gruix, gràcies a un equip de professors i professores d’institut i d’escoles oficials que entenen que la formació presencial no és l’única manera d’ensenyar als nostres filles i filles.