Identifica’t

El teu període de prova ha finalitzat, agraïm la teva confiança amb Videolearn.
Si has trobat que és una eina útil per estudiar i repassar les diferents matèries, tenim un cupó de descompte i durant tot aquest curs 2020/21 podràs gaudir d’un 15% de descompte addicional en la quota mensual, quedant amb un preu de 8€. Codi cupó: UTIL2020

*Aquesta oferta no és acumulable amb altres ofertes

Encara no has escollit un dels cursos? comença a gaudir d’una nova forma d’estudiar.

Preus continguts

Estem convençuts de que es tracta d’un projecte interessant tant per part de l’alumnat com pel professorat que col·laboreu amb nosaltres. Tot el professorat tindrà una formació per realitzar les gravacions dels continguts. Fa anys que em dedico a la producció i edició de vídeos i en aquest aspecte podeu estar tranquils/les  ja que amb la formació i el suport d’assessorament que fem  obtindreu els  coneixements necessaris per saber com s’ha de fer un bon enregistrament per presentar el vídeo de la millor manera.

Els preus:

Pel que fa al tema econòmic els continguts es classificaran en blocs. Per cada bloc es cobrarà 120€, el preu no va relacionat amb el nombre de visites, sempre serà el mateix preu. El que varia serà la forma de pagar, ja que dependrà del nombre d’usuaris registrats al portal. Els ingressos es dividiran amb la gent que ha treballat ja sigui aportant continguts o fent la gestió de suport i manteniment de la web. 

El contingut de cada bloc consta d’una gravació de vídeo d’uns 15 minuts, o diverses més curtes que equivalguin als 15 minuts, depenent del temari (veure exemples). A més aquest/s vídeos aniran acompanyats d’uns exercicis per realitzar amb els resultats a part i/o un qüestionari autoavaluable. Es tracta de buscar immediatesa, de manera que després de veure el vídeo l’alumna/e pugui avaluar-se ell/a mateix/a i veure si ha entès els continguts.

Aquí podeu veure tres supòsits de com funciona, a cada exemple varia el nombre d’usuaris registrats i així us podeu fer una idea de  les quotes mensuals que podran anar variant mes a mes segons els usuaris registrats.

Supòsit 1

En aquest primer supòsit, tenim 5 professors/es. Cada un genera uns vídeos pel primer trimestre, uns altres pel segon i uns altres el tercer trimestre. Us podeu fixar que en funció del nombre de vídeos que genera cadascú, se li deuen més o menys diners. Tot és el resultat de multiplicar el nombre de vídeos per 120€. La casella on posa “Quota mensual” correspon a un càlcul aproximat que varia en funció al nombre d’alumnes que tenim (cada alumna/e paga una quota de 14€ mensuals) i del nombre de vídeos realitzats per tot el professorat. Es cobrarà una part proporcional, és a dir, aquells que hagin elaborat més vídeos rebran més diners. D’aquesta manera repartirem els ingressos a parts proporcionals i tot el professorat acabarà de cobrar els vídeos a la vegada. En aquest primer supòsit s’acabaria cobrant tot al cap de 39 mesos que són uns 3 anys. Per tant aquest supòsit seria factible però fluix.

Supòsit 2

nombre d’alumnes. Si us fixeu es segueix mantenint la proporcionalitat, aquells/es que hagin elaborat més vídeos rebran més diners. D’aquesta manera repartirem els ingressos a parts proporcionals i tot el professorat acabarà de cobrar els vídeos a la vegada. En aquest segon supòsit s’acabaria cobrant tot al cap de 28 mesos que són uns 2,5 anys. Per tant aquest supòsit seria més optimista.

Supòsit 3

En aquest tercer supòsit, tenim els mateixos professors/es amb el mateix nombre de vídeos que genera cadascú, i per tant amb els mateixos diners que se li deuen.   Aquí hem augmentat encara més el nombre d’alumnes, i per tant a la casella on posa “Quota mensual” ha tornat a variar. Si us fixeu es segueix mantenint la proporcionalitat, aquells/es que hagin elaborat més vídeos rebran més diners. D’aquesta manera repartirem els ingressos a parts proporcionals i tot el professorat acabarà de cobrar els vídeos a la vegada. En aquest tercer supòsit s’acabaria cobrant tot al cap de 23 mesos que són uns 2 anys. Per tant aquest supòsit seria més optimista.