Identifica’t

El teu període de prova ha finalitzat, agraïm la teva confiança amb Videolearn.
Si has trobat que és una eina útil per estudiar i repassar les diferents matèries, tenim un cupó de descompte i durant tot aquest curs 2020/21 podràs gaudir d’un 15% de descompte addicional en la quota mensual, quedant amb un preu de 8€. Codi cupó: UTIL2020

*Aquesta oferta no és acumulable amb altres ofertes

Encara no has escollit un dels cursos? comença a gaudir d’una nova forma d’estudiar.

Format vídeos

Aquí teniu tres exemples perquè veieu com s’han de realitzar les gravacions. Si us fixeu veureu que cada vídeo va acompanyat d’una careta d’entrada i sortida i una mosca a dalt a la dreta que afegim nosaltres. Utilitzarem el portal Screencast o’matic per a fer l’enregistrament i enviar els vídeos per a que nosaltres els puguem editar. Per entrar en aquest portal tindreu unes claus d’accés i uns vídeos explicatius de com utilitzar-lo.

En cada exemple de gravacions s’han de seguir unes pautes:

Exemple 1: Gravació Power Point

En aquest exemple heu de preparar el PowerPoint prèviament, i la gravació del vídeo constarà del vostre escriptori més la finestreta on sortireu vosaltres. Volem donar proximitat a l’usuari i per això ha de sortir la vostra imatge. En el cas que tingueu una errada i vulgueu treure alguna part del vídeo, no serà necessari tornar-lo a gravar, ens ho podeu comunicar i nosaltres l’editarem.

 

Exemple 2: Gravació Pissarra digital

En aquest exemple s’està utilitzant l’aplicació gratuïta pissarra de Microsoft (Microsoft Whiteboard) on podeu posar-hi arxius de Word, PDF i Excel i pintar-hi o escriure-hi a sobre. I al igual que l’exemple anterior, la gravació del vídeo constarà del vostre escriptori més la finestreta on sortireu vosaltres.

Exemple 3: Gravació Aula virtual

Exemple 3: per a realitzar aquesta gravació necessitaràs una càmera digital o una web-cam, un micròfon de solapa i una pissarra. Si no teniu aquest material podeu parlar amb nosaltres ja que tenim diverses opcions:

  1. Podem venir a casa vostra per ajudar-vos amb les gravacions 
  2. Disposem de material que us podem deixar per que vosaltres feu les gravacions.
  3. Podeu venir al nostre estudi per fer la gravació.

És important que el lloc on feu la gravació sigui lluminós, la càmera estigui frontal, que tingui una bona qualitat tant de so (per això el micròfon) com d’imatge.